Sopa tytöille

TYTTÖKIEKKOKERHO

Kaudella 2021-2022 alkaen torstaisin - kevätkausi alkaa to 13.1.2022

ILMOITTAUTUMINEN ON AUKI!

Seuramme on saanut Unelmien peliä -rahaston seuratukea tyttöjen toimintaa varten kaudelle 2021-2022 ja aloitamme tyttöjen kiekkokerhon. Kerho on tarkoitettu kaikenikäisille tytöille eikä aikaisempaa kokemusta tarvita, ilmoittaudu ja tule kokeilemaan mukaan! Kerho kokoontuu pääsääntöisesti kerran viikossa ja järjestämme myös muuta toimintaa tytöille kauden aikana - seuraathan tiedottelua. Ilmoittautuneille lähetämme sähköpostilla lisää tietoa ja ohjeita.

Jäähallilla on tytöille lainaksi varusteita sekä pelipaidat, mutta oma maila, ristikollinen kypärä ja luistimet vähintään hyvä olla mukana. Pelaamme erilaisia pelejä, leikimme luisteluleikkejä- ja pelejä, paljon luistelemme ja opettelemme jääkiekon perustaitoja - eli nautimme jäästä yhdessä tyttöjen kesken. Kerho pääsääntöisesti kokoontuu torstaisin klo 17:55 - 18:55, jäävuorot nähtävissä myös jäähallin omilla nettisivuilla kalenterissa. Ilmoittautumislomake tässä alla.

Tyttöjen on myös mahdollista osallistua myös muihin Sopan ryhmiin ja pelata Sopan joukkueissa. Kaikki innokkaat tytöt mukaan jäälle luistelemaan ja pelaamaan! Mukaan kaikki tytöt, luistellaan, leikitään ja pelataan erilaisia pelejä. Varusteita voidaan lainata - rohkeasti mukaan ja pyydä apua!

Kerhon hinta 30 € (sisältää jääkiekkoliiton vakuutuksellisen pelipassin ja seuran jäsenmaksun).

TYTÖT ON HOKIA!

Tiedustelut: Maija

Sopa Juniorit RY tyttökiekkovastaava:
Maija Laine
puh. 0504867473
sopakiekkokoulu@outlook.com

* Mikäli koronavirustilanteessa tapahtuu muutoksia, reagoimme siihen heti ja arvioimme kerhon kokoontumisen uudelleen.

Ilmoittautuminen tyttökiekkokerhoon

*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

MIKÄ IHMEEN GHD?

GHD-kirjainyhdistelmä tulee sanoista Girls' Hockey Day. GHD:n perusperiaatteena on tarjota naisille ja tytöille maksuton, helppo ja hauska tapa kokeilla jääkiekkoa yhdessä muiden kanssa. Kaikki jääkiekosta kiinnostuneet tytöt ovat tervetulleet ilmaiseksi luistelemaan, leikkimään ja pelaamaan. Pakollisina varusteina; maila, luistimet, kypärä ja kaulasuoja.

MIKÄ ON GIRLS' HOCKEY DAY- TAPAHTUMA?

Jääkiekkoa pääset kokeilemaan helposti osallistumalla tyttöjen omaan Girls' Hockey Day (GHD) -tapahtumaan, joita järjestetään eri puolilla Suomea. Yleensä GHD-tapahtumia järjestetäään jääkiekkokauden alkaessa syksyllä. Monet seurat järjestävät omia GHD / tyttökiekkotapahtumia pitkin kautta joissa voi päästä kokeilemaan jääkiekkoa. Girls’ Hockey Day – tapahtuma sisältää jäällä ja jään ulkopuolella tehtäviä tytöille suunnattuja harjoitteita. Tapahtuma on suunniteltu kaiken ikäisille tytöille ja sisältää seuraavanlaisia asioita:

1) Esitellään jääkiekon perustaitoja positiivisella, hauskalla tavalla turvallisessa ympäristössä
2) Tarjotaan tietoa harrastusmahdollisuuksista tytöille paikallisessa seurassa
3) Tutustutaan muihin lajia harrastaviin tyttöihin
4) Opetellaan reilua peliä, urheilullisuutta, turvallisuutta, joukkuepeliä ja positiivisen asenteen tärkeyttä
5) Unohtumaton kokemus jokaiselle osallistuvalle tytölle