Sopa tytöille

TYTTÖJEN JÄÄKIEKKO keskiviikkoisin

Kevätkausi alkaa keskiviikkona 11.1.2023 KLO 18:25

Kerho on tarkoitettu kaikenikäisille tytöille eikä aikaisempaa kokemusta tarvita, ilmoittaudu ja tule kokeilemaan mukaan! Kokeilemaan saa tulla ilmaiseksi. Kerho kokoontuu pääsääntöisesti kerran viikossa ja järjestämme myös muuta toimintaa tytöille kauden aikana. Mahdollisuus osallistua U9 joukkueen peleihin ja erillisiä kaveritapahtumia. Seuraathan ilmoittelua.

Ilmoittautuneille lähetämme sähköpostilla lisää tietoa ja ohjeita.

Jäähallilla on tytöille lainaksi varusteita sekä pelipaidat, mutta oma maila, ristikollinen kypärä ja luistimet vähintään oltava mukana, hanskat oltava kädessä (pelihanskat tai muut tumput). Pelaamme erilaisia pelejä, leikimme luisteluleikkejä- ja pelejä, paljon luistelemme ja opettelemme jääkiekon perustaitoja - eli nautimme jäästä yhdessä tyttöjen kesken. Kerho pääsääntöisesti kokoontuu keskiviikkoisin klo 18:25 - 19:25, jäävuorot nähtävissä myös jäähallin omilla nettisivuilla kalenterissa. Ilmoittautumislomake tässä alla.

Tyttöjen on myös mahdollista osallistua myös muihin Sopan ryhmiin ja pelata Sopan joukkueissa. Kaikki innokkaat tytöt mukaan jäälle luistelemaan ja pelaamaan! Mukaan kaikki tytöt, luistellaan, leikitään ja pelataan erilaisia pelejä. Varusteita voidaan lainata - rohkeasti mukaan ja pyydä apua! Myös ohjaajia kaivataan aina mukaan, aikuiset rohkeasti mukaan jäälle.

Kerhon hinta 10€ koko kaudesta (sisältää jäävuorojen kustannukset ja seuran jäsenmaksun 5€). Osallistujien huoltajille jää tehtäväksi huolehtia jääkiekkoliiton vakuutuksellinen pelipassi, tai pelipassin lisäksi oma vakuutus. Olemme saaneet toimintaa varten Unelmien Peliä rahaston tukea.

TYTÖT ON HOKIA!

Tiedustelut: Maija

Sopa Juniorit RY tyttökiekkovastaava:
Maija Laine
puh. 0504867473
sopakiekkokoulu@outlook.com

Ilmoittautuminen tyttökiekkokerhoon

*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

MIKÄ IHMEEN GHD?

GHD-kirjainyhdistelmä tulee sanoista Girls' Hockey Day. GHD:n perusperiaatteena on tarjota naisille ja tytöille maksuton, helppo ja hauska tapa kokeilla jääkiekkoa yhdessä muiden kanssa. Kaikki jääkiekosta kiinnostuneet tytöt ovat tervetulleet ilmaiseksi luistelemaan, leikkimään ja pelaamaan. Pakollisina varusteina; maila, luistimet, kypärä ja kaulasuoja.

MIKÄ ON GIRLS' HOCKEY DAY- TAPAHTUMA?

Jääkiekkoa pääset kokeilemaan helposti osallistumalla tyttöjen omaan Girls' Hockey Day (GHD) -tapahtumaan, joita järjestetään eri puolilla Suomea. Yleensä GHD-tapahtumia järjestetäään jääkiekkokauden alkaessa syksyllä. Monet seurat järjestävät omia GHD / tyttökiekkotapahtumia pitkin kautta joissa voi päästä kokeilemaan jääkiekkoa. Girls’ Hockey Day – tapahtuma sisältää jäällä ja jään ulkopuolella tehtäviä tytöille suunnattuja harjoitteita. Tapahtuma on suunniteltu kaiken ikäisille tytöille ja sisältää seuraavanlaisia asioita:

1) Esitellään jääkiekon perustaitoja positiivisella, hauskalla tavalla turvallisessa ympäristössä
2) Tarjotaan tietoa harrastusmahdollisuuksista tytöille paikallisessa seurassa
3) Tutustutaan muihin lajia harrastaviin tyttöihin
4) Opetellaan reilua peliä, urheilullisuutta, turvallisuutta, joukkuepeliä ja positiivisen asenteen tärkeyttä
5) Unohtumaton kokemus jokaiselle osallistuvalle tytölle