Luistelu-ja leijonakiekkokoulu

 

LUISTELU- JA KIEKKOKOULUN KALENTERI

 

SYYSKAUSI 2023

 

 

KEVÄTKAUSI 2024

 

LKK JATKAA TOIMINTAANSA SYKSYLLÄ 2023 - ilmoittautuminen avataan kesän aikana!

 

Sopan luistelukoulu

Luistelukoulussa opetellaan luistelun alkeita pelien ja leikkien avulla. Vanhemmat voivat tulla alkuun mukaan jäälle lapsen kanssa avustajiksi sekä ohjaajiksi. Luistelukouluun ovat kaikki tervetulleita kesken kaudenkin. Opetus luistelukoulussa tapahtuu pienryhmissä, joten kaiken tasoisille löytyy oma ryhmänsä, olet sitten ensimmäistä kertaa tai jo kokeneempi luistelija. Pääsääntöisesti alle 8-vuotiaille tarkoitettu.

Vanhemmat voivat ryhtyä myös ohjaajiksi, otamme mielellämme innokkaita aikuisia mukaan toimintaan, kysy Maijalta lisää!

Leijonakiekkokoulu

Leijonakiekkokoulu on tarkoitettu pääsääntöisesti kaikille innokkaille alle 8-vuotiaille tytöille ja pojille, ikärajoista kannattaa kysyä, luonnollisesti kaikki jääkiekosta kiinnostuneet ovat tervetulleita.

Kiekkokoulu on luistelukoulun kanssa samaan aikaan samalla jäällä. Opetus leijonakiekkokoulussa tapahtuu pienryhmissä. Kiekkokoulussa opetellaan kiekkoilun perusteita ja myöhemmin on mahdollista siirtyä myös jääkiekkojoukkueisiin.

Pakolliset varusteet luistelu- sekä leijonakiekkokoulussa ovat luistimet, ristikollinen kypärä ja kaulasuojus sekä oma maila on hyvä olla mukana, varamailoja rajoitetusti. Kiekkokoulussa on hyvä halutessa olla muitakin varusteita, hanskat, polvarit jne. Varusteita löytyy jonkun verran jäähallilta varustepankista, kysy ajoissa ja rohkeasti. Pelipaidan saa jäähallilta käyttöön.

Luistelukoulussa ja kiekkokoulussa rehtorina toimii Maija Laine.

Liity ryhmäämme Facebookissa @SopaLKK


Tervetuloa mukaan!

 

Ilmoittautumiset alla olevalla LOMAKKEELLA. Henkilötunnus tarvitaan jääkiekkoliiton vakuutusta/pelipassia varten. Tiedustelut: Maija Laine 0504867473 / sopakiekkokoulu@outlook.com

Ilmoittautuminen Sopan luistelu- ja kiekkokouluun

*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

MIKÄ ON LEIJONA –KIEKKOKOULU?

 • Seuroille suunniteltu kiekko- ja luistelukoulun toteuttamismalli alle 8 -vuotiaille lapsille - Suomen suurin LEIJONAJOUKKUE
 • Leijonakiekkokoulun sisältö on pilkottu kolmelle tasolle siihen osallistuvan lapsen oman lähtötason mukaan.
  • Mahdollisuus saada alusta saakka ohjausta oman tasoisessa ryhmässään
  • Sitoutuminen pidemmäksi ajaksi kiekkokouluun, jolloin kynnys siirtyä joukkueeseen madaltuu
 • Ryhmien opetukselliset sisällöt on jaettu seuraavasti:
  • Lajitekniset sisällöt (luistelu, kiekonhallinta ja mailatekniikka)
  • Pelin oppimiseen liittyvät sisällöt
  • Leikit ja kisat
  • Kasvatukselliset sisällöt

 

Jääkiekkoa voi pelata kuka tahansa, kunhan vain säännöistä sovitaan!
Juniorikiekon parissa tapahtuva liikuntaharrastus on mitä parhain tapa saada kokemuksia elinikäiseen liikuntaharrastukseen ja pärjäämiseen muutenkin elämässä. Jääkiekkoseura ja joukkue ovat paikkoja, joissa voidaan tukea vapaaehtoisvoimin lapsen ja nuoren kasvatustyötä. Joillakin harrastajista on jopa mahdollisuus saada jääkiekosta ammatti, päästä pelaamaan maailman huippujen kanssa. Suurimmalle osalle harrastajista jääkiekko tarjoaa elinikäisen harrastuksen ja mahdollisuuden liikkua hienon lajin parissa hyvien ystävien kanssa.

 

LEIJONA –KIEKKOKOULU – SUOMEN SUURIN LASTEN JÄÄKIEKKOJOUKKUE!