Easy hockey - jääkiekkokerho

 

ILMOITTAUTUMINEN ON AUKI!

Mukaan voi koko kauden ajan tulla!

Koronaviruksen vuoksi tauko toiminnassamme 24.1.2021 asti. Tämän hetken tiedon mukaan kokoonnumme seuraavan kerran ke 27.1.2021 klo 16:30-17:30.

Ryhmä kokoontuu kerran viikossa keskiviikkoisin klo 16:30-17:30 ja mukaan halutaan saada kaikki, jotka haluavat ensisijaisestip:elata jääkiekkoa harrastusmielessä perinteisen sarja- ja joukketoiminnan ulkopuolella. Jääkiekkokokemusta saa olla, mutta se ei ole missään tapauksessa pakollista. Kerhoon on helppo tulla mukaan, aina saa tulla ensin kokeilemaan. Ja kerhon kautta on mahdollisuuksia liittyä myös joukkuetoimintaan.

Kerho on tarkoitettu ensisijaisesti 2003-2010 syntyneille tytöille ja pojille, mutta nuorempiakin voidaan ottaa mukaan, jos luistelutaidot ja koko sallii - kysy rohkeasti lisää!

Varusteiksi tarvitset vähintään ristikollisen kypärän, luistimet, kaulasuojan sekä oman mailan, halutessasi voit laittaa enemmänkin varusteita. Taklaaminen ja lämärit pelatessa kielletty, turvallisuuden vuoksi.

Kerhon ohjaajana toimii Maija Laine - LISÄÄ OHJAAJIA TARVITAAN, ILMOITTAUDU MAIJALLE!

Harjoitukset toteutetaan pääasiassa pelinä - koko kentän tai pienaluepeliä pelataan noin 70-100% kokonaisajasta. Harjoitusten muu sisältö riippuu osallistujien taitotasosta. 

Kerhon hinta muodostuu jääkiekkoliiton vakuutuksellisesta pelipassista 10€, seuran jäsenmaksusta 5€ ja jäävuorojen kustannuksista. Kerho kokoontuu syksyllä sekä keväällä 9 kertaa, hinta yhteensä 125€ per pelaaja.

Tervetuloa mukaan!

 

* Mikäli koronavirustilanteessa tapahtuu muutoksia, reagoimme siihen heti ja arvioimme kerhon kokoontumisen uudelleen.

 

Ilmoittautumiset alla olevalla LOMAKKEELLA elokuusta alkaen.
Tiedustelut: Maija Laine 0504867473 / sopakiekkokoulu@outlook.com

Easy hockey - jääkiekkokerhon ilmoittauminen

*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.