Easy hockey - jääkiekkokerho

 

EASY HOCKEY - jääkiekkokerho 2021-2022

Torstaisin klo 16:45-17:45 - kevätkausi alkaa to 13.1.2022


Ilmoittautuminen on auki!
 

Ryhmä kokoontuu kerran viikossa torstaisin klo 16:45-17:45 ja mukaan halutaan saada kaikki, jotka haluavat ensisijaisesti pelata jääkiekkoa harrastusmielessä perinteisen sarja- ja joukketoiminnan ulkopuolella. Jääkiekkokokemusta saa olla, mutta se ei ole missään tapauksessa pakollista. Kerhoon on helppo tulla mukaan, aina saa tulla ensin kokeilemaan. Ja kerhon kautta on mahdollisuuksia liittyä myös joukkuetoimintaan.

Kerho on tarkoitettu ensisijaisesti 2004-2011 syntyneille tytöille ja pojille, mutta nuorempiakin voidaan ottaa mukaan, jos luistelutaidot ja koko sallii - kysy rohkeasti lisää!

Varusteiksi tarvitset vähintään ristikollisen kypärän, luistimet, kaulasuojan sekä oman mailan, halutessasi voit laittaa enemmänkin varusteita. Taklaaminen ja lämärit pelatessa kielletty, turvallisuuden vuoksi. Jäähallilla on paljon käytettyjä varusteita, joita voimme antaa käyttöön, kysy rohkeasti!

Jäähallilla mahdollisuus säilyttää varusteita omassa lukitussa varastossa - ei tarvitse kuljettaa edestakaisin kodin ja hallin välillä.

Kerhon ohjaajana toimii Maija Laine, lisää ohjaajia kaivataan aina.

Harjoitukset toteutetaan pääasiassa pelinä - koko kentän tai pienaluepeliä pelataan noin 70-100% kokonaisajasta. Harjoitusten muu sisältö riippuu osallistujien taitotasosta. 

Kerhon hinta 30 € (sisältää jääkiekkoliiton vakuutuksellisen pelipassin ja seuran jäsenmaksun). Kerho kokoontuu syksyllä sekä keväällä 10 kertaa. Seuramme on saanut Unelmien peliä -rahaston seuratukea toimintaa varten.

 

Tervetuloa mukaan!

 

* Mikäli koronavirustilanteessa tapahtuu muutoksia, reagoimme siihen heti ja arvioimme kerhon kokoontumisen uudelleen.

 

Ilmoittautumiset alla olevalla LOMAKKEELLA elokuusta alkaen.
Tiedustelut: Maija Laine 0504867473 / sopakiekkokoulu@outlook.com

Easy hockey - jääkiekkokerhon ilmoittauminen

*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.